Soutěž "Máme rádi zvířata" (12.6. - 12.8.)

12. 6. 2017

Od 12.6. do 12.8. 2017 nám můžete posílat fotky do soutěže "Máme rádi zvířata". KAŽDÝ, jehož fotka se objeví v galerii na FotoAparát.cz, obdrží od partnera soutěže Saal digital (http://www.saal-digital.cz/) slevový kupón v hodnotě 550 Kč! (při nákupu nad 1000 kč)

Tři vítězové obdrží ceny: hlavní je poukaz na 2800 Kč na fotoslužby Saal digital, další ceny: poukazy v hodnotě 1800 Kč a 1200 Kč.

Více o soutěži se dozvíte v článku.

Soutěž "Máme rádi zvířata" (12.6. - 12.8.)

Na léto jsme pro vás připravili široké téma „Máme rádi zvířata“, kam nepatří jen domácí mazlíčci, ale i zvířata v divoké přírodě nebo v ZOO. Jsme zvědavi, jaký si zvolíte žánr. Nabízí se portrét, reportáž, skupinové foto, cestovatelská fotografie nebo …? 

Vkládat fotografie můžete tradičně dva měsíce od 12. června do 12. srpna, do galerie na FotoAparát.cz. Hodnotit můžete až do 15. srpna.

Partnerem soutěže je tentokrát společnost SAAL DIGITAL, která každému, kdo do Galerie vloží svou fotografii, da­ruje slevový kupón v hodnotě 550 Kč (ten bude platný při objednávce nad 1000 Kč).

Tři vítězové obdrží ceny na fotoslužby Saal digital: 

1. hlavní cena: poukaz v hodnotě 2800 Kč 

2. cena: poukaz v hodnotě 1800 Kč 

3. cena: poukaz v hodnotě 1200 Kč.

Saal digital nabízí tisk fotografií, kalendářů, fotoknih, plakátů a mnoho dalšího. Na celou nabídku se můžete podívat na http://www.saal-digital.cz/

Nezapomeňte, že o výherci rozhodujete přímo Vy, fotografové z naší galerie! Obodujte ostatní a vložte i své fotografie do Soutěžní galerie.

Pravidla v kostce:

  • výherní fotografie jsou vybrány přímo uživateli FotoGalerie – podle bodového součtu
  • soutěž je anonymní, nelze hodnotit vlastní fotografie
  • limit hodnocení je delší, než doba vkládání (i fotky vložené „za 5 minut 12“ nepřijdou o hlasy :-))
  • můžete nahrát až 2 fotografie
  • JPG formát – max. 2MB
  • strana min 390 px
  • po skončení soutěže uveřejníme zde na webu rozhovor s vítězi (prvních 10 míst)

A celá podrobná pravidla naleznete zde.

Darujte
fotokurz

Dárkový poukaz na fotografický kurz k narozeninám, pod stromeček - dárek, který potěší.

  • Tenhle víkend ve mně bude ještě dlouho doznívat a myslím, že si ho budu pamatovat navždycky. Ještě jednou děkuju Robertovi, který je prostě úžasný, všem z FotoInstitutu za organizaci tohoto workshopu a skvělé zázemí a ostatním účastníkům za neopakovatelnou atmosféru

  • Nejvíce se mi líbil pobyt na Šumavě (focení - Vydra a noční focení s dlouhým časem). Práce v ateliéru taky super. Přestal jsem fotit na automat. Manuální nastavení ještě úplně nedávám, ale priorita času a clony skvělé. Díky všem lektorům a celému Fotoinstitut.cz

  • Pochopila jsem více techniku, ve které jsem hodně tápala. Kurz mě hodně nakopl k dalšímu sebevzdělávání a hlavně…k focení!

  • Nejvíce se mi líbila lekce praktického focení portrétu v ateliéru. Kurz mě přinutil vyzkoušet si v praxi postupy nabyté v teorii. Kvalitní kurz, kvalitní lektoři, dobrá atmosféra.

  • Líbila se mi úroveň lektorů, kteří velmi profesionálně předávali informace, proto nelze jednoznačně určit, která lekce byla nejpřínosnější. Otevřelo mi to obzory, jak pohlížet na fotografování, že to není jen clona, čas,… Celý kurz hodnotím velmi kladně, budu ho doporučovat.

  • Tento kurz focení mi dal hodně coby úplnému začátečníkovi, kterému manuální režim focení, fotografická technika a grafické editory nic neříkaly. V mém případě vidím velký posun ve způsobu focení, i když vím, že mne čeká ještě hodně práce, abych byla se svou prací maximálně spokojena.

  • Kurz portrétu s Tondou Lavrenčíkem byl vážně skvělý, plný inspirativních tipů a zkušeností. Je více než zřejmé, že Tonda svému řemeslu doslova do detailu každého stínu rozumí. Po absolvování tohoto kurzu mnohem více chápete, jak je portrétování člověka opravdovým uměním...

  • Kurz zimní krajina pod vedením Andreje Macenauera byl pro mě velmi přínosný hned z několika důvodů. Dozvěděl jsem se o nových technikách krajinářské fotografie a zajímavých metodách postprocesingu. Pokud toužíte po krásných šumavských scenérií a zároveň pěkném víkendu stráveném v nádherném Domě fotografů, tak za sebe mohu jen doporučit!:-)

  • Workshop makrofotografie s Pavlem Krásenským byl pro mne obrovským přínosem. Pavel nám během víkendu ukázal spoustu vychytávek a zlepšováků z praxe. Konkrétní ukázky práce s hmyzem a pomoc s osvětlením malých objektů pro mne byl velice inspirativní...

  • Naučili jsme se lépe ovládat náš foťák. Zážitek pro mě bylo fotit portréty v profesionálním ateliéru a také východ slunce na Chalupské slati. Bylo taky hodně legrace.

  • Expedice s FotoInstitut.cz jsou excelentní. Byla jsem už několikrát, jsou to zážitky, se kterými budu umírat. Ve Skotsku je divoká příroda, často prší. Fotky akorát pro krajináře, tedy když bys psa nevyhnal. Organizace skvělá, fotky výborné.

Akreditace školícího střediska FotoInstitut.cz

Fotografie z kurzů